Om mig

Daniela Hochberg

Jag heter Daniela Hochberg och är diplomerad medicinsk fotterapeut. I 20 års tid har jag jobbat med medicinsk fotvård och älskar verkligen mitt yrke. Jag ser inga hinder när det gäller fötter, varje fot är en utmaning i sig.
Alla fötter är välkomna. Jag tar emot kunder som på grund av diabetes eller psoriasis behöver ta extra hand om sina fötter. Jag tar även emot tonåringar och vuxna som löptränar eller går mycket, helt enkelt personer som behöver ta hand om sina fötter.
Välj medicinsk fotvård om du vill ha en komplett genomgång av dina fötter och för att förebygga så att du inte får problem senare i livet.
Välkommen!

Nöjda kunder

Personligt bemötande, gått hos Daniela i 6 år. Alltid personligt härligt glatt bemötande. Räddningen för mina eländiga kartnaglar och krokiga tår.

Monika 1956 

Med år av smärta i fötterna så hittade jag Daniela som med stort kunnande och engagemang ser till att jag sen går på moln. Kan varmt rekommendera Daniela.

Torbjörn

Gått hos Daniela ca 12 år med mina trötta fötter och alltid går man som på moln efteråt ....och fotvården är välgjord, jag känner mig mycket omhändertagen och jag skulle inte klara mig utan Daniela!

Eva L. 1961